LibFest – Târg de carte și de experiențe culturale

Bucuroși și nerăbdători să participăm și să ne găsiți la Târgul online de carte și experiențe culturale LibFest, organizat de Libris.ro, între 25 și 28 martie, pe platforma www.libris.ro

Vă invităm la lansările și conferințele autorilor publicați de Philobia și sperăm să vă bucurați de surprizele pregătite:

💙 CUM NE VINDECĂ PSIHOGENEALOGIA? – interviu cu Elisabeth Horowitz, autoarea cărților Boala – o memorie genealogică, Copilul și arborele genealogic și Eliberează-te de destinul familial
Joi, 25 martie, ora 12:30

💙 EFECTELE SECRETELOR DE FAMILIE – interviu cu Juliette Allais, despre cea mai recentă carte din colecția Psihogenealogia (Povara secretelor de familie)
Joi, 25 martie, ora 12:45

💙 CUM SE MOȘTENESC TRAUMELE? – dezbatere cu Serge Tisseron, psihanalist și psihogenealog
Joi, 25 martie, ora 20:30

💙 CUM SĂ TRĂIEȘTI ÎN PREZENT ȘI SĂ TE ELIBEREZI DE TIRANIA MINȚII – un excepțional interviu cu Jonathan Lehmann, autorul cărții În căutarea fericirii
Joi, 25 martie, ora 20:45

💙 CREATIVI, HIPERSENSIBILI, INTELIGENȚI – adulți și copii neurodreptaci – interviu cu Christel Petitcollin, despre persoanele care gândesc folosindu-și emisfera dreaptă a creierului
Vineri, 26 martie, ora 10:15

Vă așteptăm cu drag! 💙

Cel mai mare târg de carte – elefantFest

Între 19 și 25 octombrie 2020, ne găsiți cu un stand virtual la elefantFest, cel mai mare târg de carte online din România, organizat de Elefant.ro.

Până duminică seara, puteți intra pe pagina editurii Philobia din cadrul târgului, unde – evident – veți găsi (și) reduceri la aproape toată oferta de carte.

Nu ratați nici lansările pe care vi le-am pregătit:

Julie Arcoulin – miercuri, 21 octombrie, ora 18: prezentarea bestsellerului Părinții toxici
Bruno Clavier – duminică, 25 octombrie, ora 17: lansarea unui titlu de referință din colecția Psihogenealogia – Copii ce vor să-și vindece părinții – într-un interviu filmat cu reputatul psihanalist și psiholog clinician francez

Până la revederea față în față la evenimentele cu participare fizică, vă așteptăm cu drag online, pe Elefant.ro!

Târg de carte online? Da, elefantFest!

Dacă vă lipsea cumva atmosfera din târgul de carte de la sfârșitul lunii mai, atunci vă invităm și pe 💚 elefantFest 💚

E deschis nonstop, așa că puteți vizita standul Philobia oricând doriți! De azi și până duminică seara, ne găsiți acolo cu cele mai bune oferte, dar și cu o prezentare de carte a uneia dintre cele mai bine vândute autoare ale noastre, Elisabeth Horowitz.

https://promo.elefant.ro/bestseller-cms-id-editura-philobia-bestseller

Bestseller • Noutăți • Psihogenealogie • Relații de cuplu • Sănătate din carte • Dezvoltare personală • Filosofie și spiritualitate • Parenting • Biografii și memorii • Cărți la 10 lei

Fii un tată activ!

Fii un tată activ!

24 martie 2020 | Ora 18:30 | Librăria Luceafărul | Bulevardul Unirii nr. 10

Vă invităm la evenimentul organizat de Asociația Activity, despre empatie, importanța jocului, relațiile de cuplu sau emoțiile celor mici.

Speakeri invitați:

📌 Otilia Mantelers – psiholog și specialist în parenting
📌 Andrei Ionel Mocanu – psiholog și psihoteraupeut cognitiv-comportamental
📌 Dr. Bogdan Fițiu – pedopsihiatru
📌 Vasile Brasovanu – trainer (Seeding Knowledge Foundation)

Discuțiile vor fi moderate de Alex Zamfir, autorul blogului Cel mai bun tată.

Parteneri: Apa minerală ZIZIN, Editura PHILOBIA, A7TV, Otilia Mantelers, Seeding Knowledge Foundation, Compania de Librării București, Cel Mai Bun Tată, Curtea Veche Publishing, Tatăl activ.

Gaudeamus 2019

Editura Philobia vă invită la ediţia cu numărul 26 a Târgului Internaţional Gaudeamus, în perioada 20-24 noiembrie 2019, unde vă aşteaptă cu noutăţi tocmai bune de citit sau de făcut cadou, cu reduceri pe măsură şi cu două colecții nou-nouțe!

Ne găsiţi la Romexpo, în pavilionul B2, stand 27.

Programul de vizitare este în fiecare zi de miercuri până duminică, între 10 şi 20.

Iată şi noutăţile toamnei de la Philobia:
• Eliberează-te de destinul familial: cum să devii tu însuți cu ajutorul psihogenealogiei
• Gândesc prea mult: cum să îți gestionezi fluxul neîntrerupt de gânduri
• Perverșii narcisici sau violența invizibilă
• Miracolul Spinoza: o filosofie menită să ne lumineze calea
• Femei bolnave din iubire: cum să ieși din relații distructive și fără viitor
• Constelații familiale pentru cupluri: adevăratele cauze ale crizelor conjugale și soluții pentru depășirea lor

Autori din portofoliul nostru:
Anne Ancelin Schützenberger • Frédéric Lenoir • Bert Hellinger • Christel Petitcollin • Serge Tisseron • Chantal Rialland • Willy Baral • Elisabeth Horowitz

Vă aşteptăm cu drag!

Serile de psihogenealogie

Editura PHILOBIA și International Center for Psychogenealogy vă invită la prima ediție a Serilor de psihogenealogie, miercuri, 26 noiembrie 2019, de la ora 19.00, la Librăria Cărturești Verona.

Inaugurăm astfel o serie de evenimente dedicate psihogenealogiei prin lansarea cărții Eliberează-te de destinul familial: cum să devii tu însuți cu ajutorul psihogenealogiei, de Elisabeth Horowitz, o autoare reprezentativă din portofoliul editurii Philobia.

Vom discuta despre loialitatea invizibilă față de familia de origine, despre secretele de familie, despre cum să nu mai repetăm greșelile celor de dinaintea noastră și cum să ne exprimăm individualitatea.

Prezentarea și discuțiile vor fi conduse și moderate de Cristina Schmidt – psihoterapeut și psihodramatist, profesor asociat la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, membru fondator al International Center For Psychogenealogy (ICP), al International Transgenerational Therapy Association, al Asociației de Consiliere Psihologică din București și coordonator al Transgenerational Psychotherapy Study Group, care reunește profesioniști de pe mai multe continente.

În încheierea întâlnirii, vom organiza o tombolă al cărei premiu este un pachet de cărți din colecția Psihogenealogia a Editurii Philobia.

Despre toate acestea, dar și despre proiectele noastre viitoare, vom vorbi pe 26 noiembrie la Librăria Cărturești Verona, o librărie de poveste.

Adresa: Str. Arthur Verona nr. 13-15, sector 1, Bucureşti

Pentru rezervări și confirmări, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa contact@psychogenealogy.info.

Ediția a VII-a – Congresul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila“ București

În perioada 10-12 octombrie 2019, vă invităm la Palatul Parlamentului, la cel de-a șaptea ediție a Congresului de Medicină și Farmacie Carol Davila, București – un prestigios eveniment multidisciplinar, creditat de Colegiul Medicilor din România, de Colegiul Farmaciștilor din România și de Colegiul Medicilor Dentiști din România.

Ne găsiți cu cele mai noi titluri și o campanie specială – Sănătate din carte!

Vă așteptăm cu drag, ca de fiecare dată!

Bookfest 2019

Editura Philobia vă invită la ediţia cu numărul XIV a Salonului Internațional de Carte Bookfest, în perioada 29 mai – 2 iunie 2019, unde vă aşteaptă cu noutăţi și cu reduceri tocmai bune pentru un început de vară perfect!

Ne găsiţi în pavilionul B2, stand E02, în standul APLER (Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România), lângă scena Arena.

Intrarea este liberă.

Iată şi noutăţile primăverii de la Philobia:
– Bucuria de a trăi – Anne Ancelin Schutzenberger (colecția Psihogenealogia)
– Cum să nu mai întârzii: tot ce trebuie să știi despre procrastinare – Jane Burka (colecția Ecologia interioară)
– Limbajul secret al corpului – Anne Ancelin Schutzenberger (colectia Ecologia interioara)
– Împacă-te cu trecutul: dezvoltare personală cu ajutorul psihogenealogiei – Chantal Rialland (colecţia Psihogenealogia)
– Puterea emoțiilor: un ajutor în prevenirea și vindecarea cancerului – Dr. Christian Boukaram (colecția Sănătatea)

Vă aşteptăm cu drag!

Help Autism – 3 zile dedicate terapiei ABA

Editura Philobia, partener și în acest an al Conferinței Internaționale ABA (Analiza Aplicată a Comportamentului) din România.

12-14 aprilie 2019, Universitatea Româno-Americană, București

3 zile de conferințe și workshopuri în cadrul evenimentului organizat de Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată și Asociația Help Autism, la care sunt așteptați peste 500 de participanți din țară și din străinătate – psihologi, medici, cadre didactice, studenți si părinți ai copiilor cu autism.

Ca de fiecare dată, vă așteptăm și noi cu noutățile Philobia!

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/772038293153041/?event_time_id=772038303153040

Cum să ne schimbăm viitorul cunoscându-ne trecutul

Te invităm cu drag, marți, 19 martie, de la ora 18.30, să bem un ceai și să aflăm CUM SĂ NE SCHIMBĂM VIITORUL CUNOSCÂNDU-NE TRECUTUL.

Locul de desfășurare: ceainăria Bernschutz & Co Tea (str. Ion Nistor nr. 6, București, zona Universitate)

Participarea la workshop este liberă.

Workshopul este facilitat de psihologul Nușa Bugeac, specializată ca terapeut de cuplu si familie și în managementul relațiilor interumane, metoda E.S.P.E.R.E Este master NLP; a studiat metoda Silva și este specializată ca trainer, susținând numeroase traininguri având ca temă comunicarea, relațiile, managementul furiei și managementul conflictelor. Facilitează sesiuni de constelații familiale și este invitată regulat la emisiuni de radio și televiziune în calitate de psiholog.

Pentru a vă asigura participarea prin rezervarea unui loc, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0727.557.727.
Vă aşteptăm și cu toate cărțile noastre din colecția Psihogenealogia!

Mai multe detalii, pe pagina evenimentului:
https://www.facebook.com/events/824441851265520/